Објављено од стране: Добрило Дедеић | 25 фебруара, 2015

ЗАВЕТНИЦИ

ДЕДЕИЋ ПОРУЧИО
„Заветници“ партнери Српске листе

Српска листа у ,,Заветницима“ види партнера за сарадњу у процесу заштите права српског народа у Црној Гори, казао је предсједник СЛ Добрило Дедеић.
logo заветДелегација Српске листе присуствовала је у Београду Скупштини Српског сабора ,,Заветници“ на позив лидера те организације Стефана Стаменковског.
Радном дијелу Скупштине ,,Заветника“ присуствовали су делегати из свих српских земаља, укључујући и Црну Гору.
Како се наводи у саопштењу СЛ, Добрило Дедеић је ,,Заветницима“ честитао на том значајном организационом искораку и нагласио да Српска листа у ,,Заветницима“ види партнера за сарадњу у процесу заштите права српског народа у Црној Гори, наводи се у саопштењу СЛ.
,,Ми хоћемо да Заветници и друге патриотске организације буду са нама, руку под руку, братски и солидарно, у борби за српско духовно, културно, и на крају, зашто крити, државно јединство“, рекао је Дедеић.
Стефан Стаменковски упознао је делегацију Српске листе са амбицијом ,,Заветника“ да, као политички покрет, наступе на наредним српским државним изборима са свима који дијеле минимум њихових принципа. Циљ је да буду заступљени у Народној Скупштини Републике Србије, наводи се у саопштењу.
,,Заветници су, у својим програмским актима и декларацијама, истакли наглашену бригу за српску Црну Гору и Републику Српску“, закључује се у саопштењу Српске листе.

(ПОРТАЛ РТЦГ)
http://www.rtcg.me/vijesti/politika/82895/zavetnici-partneri-srpske-liste.html


Постави коментар

Категорије